WELLNESS

"Puur genieten, waarbij het gebuik van natuurproducten centraal staat".

​Wij geloven dat met de juiste behandeling elke mens zich in optimale gesteldheid kan bevinden.

 

Hand- en voetbehandelingen,scrubs, pakkingen en massagebehandelingen,  bewegingstherapie en relaxatietherapie bij dementie,

dieetadvisering/voedingsbegeleiding,speciaal ontwikkeld om geest, ziel en lichaam in balans te brengen.

​​​​​​

Voor onze behandelingen gebruiken wij producten van Kurland en Sjankara.

Kurland producten zijn al 50 jaar toonaangevende natuurlijke genezingsproducten op het gebied van wellness. Alle producten,  worden in nauwe samenwerking met artsen en wetenschappers ontwikkeld.

Sjankara is al vanaf 1983  een begrip, dankzij de alom geprezen deskundigheid en kwaliteit. De kwaliteit van de producten voldoet aan alle internationale normen.

"Genieten van de zon!"

In onze aangenaam infrarood verwarmde wellnessruimte wordt uw lichaam met de juiste  dosis UV-licht  gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken.

BEHANDELINGEN

Gelaatsverzorging

 

Gezichtsbehandeling waarbij uw huid wordt gereinigd en gescrubt om vervolgens te genieten van een stoombad waarna onzuiverheden kunnen worden verwijderd. Vervolgens krijgt uw gezicht een heerlijk masker, afgestemd op uw huidtype.

Een lichaamspakking van rozen, algen of andere kruiden

Een lichaamspakking is een aangename traktatie voor uw  lichaam en huid. Eerst wordt de warme pakking zorgvuldig over het gehele lichaam verspreid. Daarna wordt het lichaam met folie bedekt en wordt u toegedekt met een warmtedeken.

Warme rugpakking

 

Een heerlijk geurende crèmepakking Bolus Alba en kruiden omhult uw huid terwijl een warm modderkussen de spieren heerlijk ontspant.De rijke romige textuur verbetert de microcirculatie en gaat veroudering van de cellen tegen. Geniet van een satijnzachte en heerlijk geurende huid.

Ontspanningsbehandeling

 

Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling waarbij eerst uw gezicht wordt gereinigd en naar wens uw wenkbrauwen worden gemodelleerd. Daarna volgt een scrub en stoombad

Pedicure

 

Klanten die reeds thuiszorg van ons ontvangen betalen op vertoon van hun medische indicatie € 20,00 per behandeling.

Voetverzorgingsritueel

 

Onze  voeten zijn de barometer van ons lichaam. Bij dit ritueel worden de voeten en onderbenen gewassen en gescrubd. Deze zacht reinigende en bloedstimulerende voetverzorging stimuleert de reflexzones die via de zenuwbanen met de verschillende lichaamsdelen in verbinding staan.