Disclaimerebsite

Primair hebben wij als doel dat de informatie die wij op onze website vermelden juist is. Tevens streven wij ernaar dat informatie  gemakkelijk is te vinden op een goedwerkende website. Ook zorgen wij ervoor dat u onze online agenda voor het maken van afspraken goed kunt gebruiken. 

Als er toch iets op de website staat vermeld dat niet juist is, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de gevolgen. Ook als er een storing is, zijn wij niet verantwoordelijk voor de gevolgen.

 

Wij mogen de inhoud van deze website altijd veranderen.

Als we een link maken naar een andere website, zijn wij niet verantwoordelijk voor wat er op die website staat geschreven.

E-mails en e-mailnieuwsbrief

Als wij uw e-mail niet op tijd ontvangen, of niet op tijd verwerken, dan zijn we niet verantwoordelijk voor de gevolgen.

 

De informatie in de e-mail is alleen voor de persoon aan wie de e-mail gestuurd is. Een ander mag de e-mail niet lezen. Als u een e-mail voor iemand anders krijgt, laat dit dan weten aan de afzender. En wis het bericht. Wellness Praktijk Therlisana is niet verantwoordelijk voor de gevolgen als de e-mail niet juist is of niet op tijd aankomt. Of als u schade krijgt door dit e-mailbericht.