behandeltafel kl
Therlisana
file1[5193310]
kraam
lamp
file-5[5201626]
file-7[5203379]
file3[5193313]
file5[5193308]
file[5193311]
tombe
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

MAC³PARK verwelkomt Wellness Praktijk Therlisana

 

Per 1 oktober 2014 is de praktijk trotse huurder op de Bolderweg 2 te Almere. Eigenaresse mevrouw van der Weerd - Cairo ontving tijdens het ondertekenen van de overeenkomst een mooie MAC³PARK voetbal cadeau. Mevrouw van der Weerd - Cairo kijkt uit naar een fijne samenwerking en voelt zich al helemaal op haar plek op de Bolderweg 2! Namens MAC³PARK welkom en veel succes in de toekomst!

Anatomie van het menselijk lichaam

"In ons werkoverleg besteden wij zo nodig ruime aandacht aan de anatomische achtergrond van een specifieke hulp- of zorgvraag.  Wij denken dat wij op deze manier zo optimaal en eenduidig mogelijk onze klanten kunnen bedienen in de thuiszorg en op het gebied van wellnessbehandelingen."

25 oktober 2015. Een prachtige bos bloemen als blijk van waardering. Fantastisch om in deze tijd on- conditioneel  klaar te staan voor de ander in tijden van ziekte en/of herstel. 

 

Lichaam en geest werken samen
en  kunnen mekaar saboteren                            of net ondersteunen.
Conventionele en niet-conventionele therapieën kunnen dit proces op vele manieren hulp bieden!
Wij kunnen u van dienst zijn!

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2

Gezond bewegen en plezierbeleving kunnen op talloze manieren plaatsvinden! Een blijffitactiviteit.

U ziet Hellen tijdens een programma bewegingstherapie van 30 tot 45 minuten met acht oudere dames en heren in Sint-Elisabeth's Dal Rusthuis in Zoutleeuw, België. Zo'n sessie bestaat uit verschillende weinig inspannende oefeningen, die voor ontspanning en een goede doorbloeding van het menselijk lichaam zorgen.

Het is trouwens goed om te weten dat de oudste deelneemster aan dit programma voor bewegingstherapie 112 jaar is! Fantastisch toch! 

Klankschaal massage heeft vele voordelen en toepassingen!

Hellen doet een programma klankschaal massage t.b.v. van een mevrouw die niet meer mobiel is. Of om zelf te doen! Bij een andere oudere dame is het zelf bedienen van de klankschalen een onderdeel van het programma - Sint-Elisabeth's Dal Rusthuis - Zoutleeuw, België

Handverzorging met massage, Zoutleeuw, België

Dagje genieten voor minder valide gasten met ondersteuning van Hellen en andere disciplines!  Sint-Elisabeth's Dal Verwencentrum Camille, Belgie