Huisregels

Om het voor iedereen die onze praktijk bezoekt aangenaam te maken hebben wij enkele huisregels opgesteld.

Alcohol

Wij verwelkomen u gratis met een drankje naar keuze. Wij verstrekken geen alcoholische dranken aan onze gasten.

Allergieën
Wij werken met natuurlijke oliën en producten van Kurland en Sjankara. Geef bij een allergie aan waarvoor u allergisch bent, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Annulering
Annuleren tot 24 uur voor de afspraak is kosteloos. Bij annuleren binnen 24 uur voor de afspraak brengen wij 50 % van het tarief in rekening.

Handdoeken en badjas
U hoeft geen handdoeken en/of badjas mee te nemen, het gebruik hiervan is inbegrepen bij de behandelingen.

Hygiëne
Wij werken zo hygiënisch mogelijk, anderzijds wordt dit ook van u verwacht. Wij stellen het op prijs als u voorafgaand aan een behandeling thuis een douche of bad neemt.


Massage
Geen erotische massage

Persoonlijke gegevens

Voorafgaand aan de (eerste) massage vindt er een intakegesprek plaats. Het kan zijn dat er een bepaald ziektebeeld en/of contra-indicatie is die vooraf duidelijk dient te zijn. Wij stellen het op prijs als u ons verteld waar wij rekening mee moeten houden.

 

Tarieven
Alle tarieven zijn inclusief 21 % B.T.W. tenzij anders vermeld, prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Klanten die om aantoonbare medische redenen een behandeling ondergaan betalen een BTW vrij tarief. U ontvangt een factuur.

 

​Vergoedingen

Vele behandelingen worden (gedeeltelijk) door uw zorgverzekeraar vergoed. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het vergoedingenoverzicht van uw zorgverzekeraar. Wij kunnen ook samen uitzoeken, waar u voor verzekerd bent.

 

Wijzigingen
De informatie op deze website kan te allen tijde worden gewijzigd door Wellness Praktijk Therlisana.