De kracht van de Kruidenthee

March 24, 2016

 

Beste lezers,

De zomer is weer in aantocht. Wat doet u het liefst?  Mij bekruipt het gevoel van tuinieren om weer met mijn handen de jonge plantjes in regels te kunnen planten. Het meest leuke is echter als je kunt eten en drinken van je eigen opbrengst. Dat geeft mij altijd een enorme "boost".

Ook zie ik in onze tuin de kruidenthee plantjes alweer schieten uit de grond. Een fantastisch vooruitzicht om weer met regelmaat kamille thee uit onze eigen moestuin te kunnen drinken. Wat een weldaad voor mijn lichaam!

Categorieën: Geen

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

November 13, 2016

November 9, 2016

November 9, 2016

October 27, 2016

September 30, 2016

Please reload

Archief
Please reload

© Thuiszorg Therlisana , 2019 All Rights Reserved