Recept: Courgette Omelet

September 12, 2016

 Courgette-omelet

 

Voor 1 portie

125 gram courgette of een halve stuk van een middelgrote courgette.

60 gram aardappels, geschild in plakjes gesneden.

1 eetlepel olijfolie

zeezout en peper, paprikapoeder en knoflookpoeder

1 á 2 eieren

melk

wat verse ui toevoegen

25 gram geraspte kaas

desgewenst nog wat ham toevoegen

 

Verhit de olie en bak eerst de uien tot deze goudbruin van kleur zijn. Bak daarna de voorgestoomde plakjes aardappel in ca. 10 minuten gaar . Voeg de courgette toe aan de aardappel en bak deze ongeveer 5 minuten mee. Voeg daarna de goudbruin gebakken uien toe. Klop de eieren los met melk, zout, peper, knoflookpoeder, paprikapoeder. Schenk het mengsel over de aardappelcourgettemassa. Strooi de geraspte kaas erover en laat het gerecht verder gaar worden in de voorverwarmde oven. En eet smakelijk!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

November 13, 2016

November 9, 2016

November 9, 2016

October 27, 2016

September 30, 2016

Please reload

Archief
Please reload

© Thuiszorg Therlisana , 2019 All Rights Reserved