Het wonder van Komkommer

September 27, 2016

Komkommer is gezonder dan je waarschijnlijk denkt! Komkommer is geweldig voor het hydrateren van je lichaam omdat komkommer uit maar liefst 90% water bestaat. Water in groente is niet alleen hydraterend maar ook een natuurlijke detox het zorgt er namelijk voor dat alle slechte stoffen worden gefilterd en verwijderd. Ook zit komkommer borden vol vitamines die ook nog eens ontstekingsremmend werken. Bovendien word komkommers veel gebruikt in huidproducten omdat er veel kalium, kiezelzuur en magnesium in zit wat optimaal is voor de huid.

 

Leg eens een schijfje gekoelde komkommer op je ogen en ontspan! De komkommer laat wallen en opgezwollen ogen minimaliseren plus zorgt het voor een gladde en strakke huid. Dus wanneer je de volgende keer langs de groente afdeling loopt, neem eens een paar komkommers mee!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

November 13, 2016

November 9, 2016

November 9, 2016

October 27, 2016

September 30, 2016

Please reload

Archief
Please reload

© Thuiszorg Therlisana , 2019 All Rights Reserved