'Slaap jezelf eerst maar eens fit'!!

September 27, 2016

 

"Dat slapen";  "het hebben van een goede nachtrust belangrijk is"; met die kennis wordt volgensmij iedereen mee opgevoedt.

Maar wist je dat: voldoende slapen het positief denken stimuleert; je gaat meer van het leven houden. En bovendien heeft je aanwezigheid een positieve uitstraling op je leven. Je wordt kalmer en evenwichtiger. Je bent meer bestand tegen mogelijke negativiteit uit je omgeving.

Het geheim: je natuurlijke weerstand wordt tijdens het slaapproces versterkt en je organen krijgen de kans zich van alle "viezigheid" te ontdoen en ze herladen zich voor de volgende dag om hun taken uit te kunnen voeren.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

November 13, 2016

November 9, 2016

November 9, 2016

October 27, 2016

September 30, 2016

Please reload

Archief
Please reload

© Thuiszorg Therlisana , 2019 All Rights Reserved