De buik van de vrouw in het algemeen


Ik ben van mening dat de buik van de vrouw niet superslank hoeft te zijn! Ik denk dat het wel belangrijk is om je buikspieren met regelmaat te trainen om meer kwaliteit van leven te ervaren. Het trainen van de buikgordel voorkomt vroegtijdige ouderdomsklachten. Het zwaartepunt van je lichaam bevindt zich namelijk in de buikholte. In de buikholte vind je namelijk ook het centrum van nieuw leven.

Enkele tips:

1) Let op je ademhaling

2) Let op je zit - en loophouding

3) Probeer continu vanuit de stabiliteit te staan, te lopen, te zitten en te werken.

Een oefening in de rugligging:

Maak je lichaam heel lang en trek de taille goed naar binnen; doe dit aandachtig en let op je ademhaling. Blijf rustig ademhalen en onstpan de taille rustig iedere keer als je uitademt. Span de taille steeds aan tijdens het inademen. Houdt deze pose even vast en herhaal dit zo vaak als je kunt.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief