Je bent wat je eet, drinkt en doet

September 29, 2016

 

" Iemand vroeg mij vandaag waar ik alle energie vandaan haal".  Ik denk dat ik energie put uit de dagelijkse relatie met Christus. Ik doe al zolang als ik leef mijn best om dagelijks te leven naar de wil van God. Soms lukt het goed en er zijn dagen waarop het minder goed gelukt. Maar ik behoud het geloof en mijn liefde voor Christus.  Ik put kracht uit mijn dagelijks werk = mijn passie. Ik geniet van het proces van stabilisatie gedurende welke ik onze klanten mag begeleiden. Tevens sport ik graag en doe dat al vanaf mijn 11de levensjaar. Eten en drinken als de neven factor voor wellbeing. Ik let op mijn voeding en drinkgedrag. Veel drinken van kruiden thee en water. In mijn situatie past het dagelijks drinken van 2ltr. water per dag. Sauna rondes niet te vergeten en mijn gezin.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

November 13, 2016

November 9, 2016

November 9, 2016

October 27, 2016

September 30, 2016

Please reload

Archief
Please reload

© Thuiszorg Therlisana , 2019 All Rights Reserved