Kwaliteit van spreken is kwaliteit van leven

September 29, 2016

Als je altijd alles moet uitspreken wat je denkt in je dagelijkse interactie met mensen, zal je ontdekken dat wat we zeggen(gestuurd vanuit onze hersenen soms erg negatief (bevuiild) kan zijn.  Deze constante inwendige manier van dialoog voeren kan soms een enorme belast zijn voor onze hersenen om te verwerken. Het kan geen kwaad om dit te veranderen door bewust na te denken over wat je denkt en zegt. Begin vandaag, maak de keus om positief te denken, te spreken en ontdek dat je je gelukkiger en blijer zal voelen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

November 13, 2016

November 9, 2016

November 9, 2016

October 27, 2016

September 30, 2016

Please reload

Archief
Please reload

© Thuiszorg Therlisana , 2019 All Rights Reserved