Je bent wat je eet, drinkt en doet


" Iemand vroeg mij vandaag waar ik alle energie vandaan haal". Ik denk dat ik energie put uit de dagelijkse relatie met Christus. Ik doe al zolang als ik leef mijn best om dagelijks te leven naar de wil van God. Soms lukt het goed en er zijn dagen waarop het minder goed gelukt. Maar ik behoud het geloof en mijn liefde voor Christus. Ik put kracht uit mijn dagelijks werk = mijn passie. Ik geniet van het proces van stabilisatie gedurende welke ik onze klanten mag begeleiden. Tevens sport ik graag en doe dat al vanaf mijn 11de levensjaar. Eten en drinken als de neven factor voor wellbeing. Ik let op mijn voeding en drinkgedrag. Veel drinken van kruiden thee en water. In mijn situatie past het dagelijks drinken van 2ltr. water per dag. Sauna rondes niet te vergeten en mijn gezin.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief