Water "de smaak van het leven"

September 30, 2016

Dat het ervaren van teveel stress slecht is voor een mens weet volgensmij iedereen. Door te weinig water drinken ervaart je lichaam( ook je organen lijden aan een vochttekort) ook stress en zal uitdrogen. Bij teveel blootstelling aan stress heeft je lichaam meer water nodig om uitdrogen te voorkomen.  De lever treedt in actie en zal meten welke stoffen met specifieke hoeveelheden teveel zijn en moeten worden afgebroken. Daaarom is het belangrijk om goed voor je zelf te zorgen en je lichaam lief te hebben. Drink dagelijks en regelmatig water en smaak dat het leven goed is.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

November 13, 2016

November 9, 2016

November 9, 2016

October 27, 2016

September 30, 2016

Please reload

Archief
Please reload

© Thuiszorg Therlisana , 2019 All Rights Reserved