Low budget quality time voor ouders of opvoeders van kinderen

December 24, 2016

Voel je je soms moe of 'leeg'? Als opvoeder van kinderen is het goed om stille tijd voor jezelf te creëren. Ook al betreft het 15 minuten per dag. Soms komt het beter uit om dat vroeg in de ochtend te doen, voordat alle huisgenoten wakker worden; voor de ander kan het ideaal zijn om stille tijd te hebben wanneer alle huisgenoten 's morgens of 's avonds weg zijn.  Creër voor jezelf een moment van tot rust komen om 'te herladen' en 'voel je als herboren' met geurkaarsen, relax muziek of de rust en ambiance van je lievelingsplek in huis of in de natuur.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Recente berichten

November 13, 2016

November 9, 2016

November 9, 2016

October 27, 2016

September 30, 2016

Please reload

Archief
Please reload

© Thuiszorg Therlisana , 2019 All Rights Reserved