Onze Werkwijze

Tijdens onze zorgverlening bij u thuis kijken wij naar de totale mens. Daarbij stellen wij het welbevinden van u als onze klant centraal,  ongeacht de aard van de beperking of de aandoening.

Uw lichaam in balans te kunnen brengen, betekent feitelijk zorgen voor het gehele lichaam en alle facetten in kaart brengen.

 

Desgewenst kunnen wij wellnessbehandelingen zoals: bewegingstherapie, massagetherapie, voedingsadviezen en/of voedingsbegeleiding, voet- en handverzorging, coachingsgesprekken voor gedragsverandering toevoegen aan uw dagelijkse zorgondersteuning tegen meerprijs.

 

Wij  denken dat deze benaderingswijze; de meest logische manier is om wellness te kunnen omschrijven.

Klanten die thuiszorg van ons ontvangen, kunnen tegen een vergoeding kiezen voor een aanvullende wellnessbehandeling. Deze aanvullende dienst wordt niet vanuit de indicatie vergoed.

 

Klanten die puur voor de ontspanning, om esthetische redenen of voor het op peil houden van hun gezondheid een wellnessbehandeling willen; heten wij ook van harte welkom!

Samen met u (de huisarts of het ziekenhuis) bespreken wij uw indicatie. Tijdens de intake bespreken wij de (wellness)behandeling  of de zorg die u wenst of nodig heeft; alle relevante zaken zoals:  uw mogelijkheden, uw mogelijk medicatiegebruik en ziektegeschiedenis.

 

Bent u tevreden over onze zorg- en dienstverlening en wilt u dit anderen laten weten? Op de website van www. zorgkaartnederland.nl is het gemakkelijk een waardering te geven en/of een aanbeveling te schrijven. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen!

 

 

Hellen van der Weerd

Directeur